Privacy Policy
Leje / Det ægte Provence

Det ægte Provence

Hvis man vil leje hus i det ægte Provence, kan vi trygt anbefale St. Remy de Provence!

Pragtfuld villa i det ægte Provence

Beliggende i hjertet af provence, er Saint Rémy en af de steder man må opleve på turen til det sydlige Frankrig. Mens du slendre gennem de smalle charmerende gader, vil du opdage gamle fontæner, skyggefulde pladser, hyggelige restauranter og elegante butikker.

Store villaer med 4 til 6 soveværelser

Den skønne natur, landskabet, alle farverne og lyset har inspirert mange kunstnere, forfattere og malere. Blandt dem, den mest kendte, har Vincent Van Gogh lavet flere end 150 malerier af landskabet omkring Saint Rémy de Provence.

Perfekt til den store familie eller firma-tur til Frankrig.

Saint Rémy de Provence er en historisk landsby bygget på et af de ældste arkeologiske steder i Europa. Besøgende kan udforske resterne af "Comptoir de Glanum", som blev grundlagt i det tredje århundrede f.Kr., før romerne under Julius Cesar overtog kontrollen over området.

6 store soveværelser og masser af plads

Vi er glade for at kunne tilbyde eksklusive villaer i dette herlige området, alle med swimmingpool og en høj standard!

Hver bolig har stor swimmingpool

Med en gangafstand på kun 800m til hjertet af byen, er boligerne perfekt hvis man leder efter en villa med gangafstand til den lokale landsby! Saint Remy de Provence er en charmerende lille by med ca. 70 restauranter, travle i vinter så vel som i sommer.

Udekøkken og fredfyldte omgivelser

Den gamle gård, som husene ligger på består af 3 smukt istandsatte gårdhuse, og kan lejes enkeltvis, eller samlet, og har en kapacitet på 4 til 6 værelser per hus.

Hver hus er blevet renoveret og indrettet efter alle kunstens regler og tilbyder en helt speciell charme til stedets gæster.

Der er store haver som omkranser ejendommene, med gamle oliven- og platan-træer, som giver behagelig skygge i løbet af sommeren.
 
Skønne dage i Provence

De tre hus er meget forskellige, og helt uafhængige. De kan lejes separat (hver har sin egen indgang), eller sammen, hvis man er flere som rejser sammen eller hvis man ønsker at bruge ejendommen til arrangementer, bryllup eller firmatur.

Vi glæder os til at byde velkommen til denne deilige del af Frankrig!

Se flere billeder her!

Kontakt os i dag, så sætter vi et godt tilbud sammen til dig!
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668