Privacy Policy
Leje / Vingårdsferie ved Middelhavet

Vingårdsferie ved Middelhavet

Beliggende blandt vinmarker og typiske Sydfranske landsbyer, kun 10 minutter fra stranden ligger dette gamle historiske Domain, som blev totalrenoveret i 2014. Dette er den perfekte ejendom for flere familier, som ønsker at holde ferie sammen!

Vingårdsferie ved Middelhavet

Ejerne har indrettet 5 lejligheder på ejendommen med moderne indretning i top kvalitet! Hvis man ønsker høj standard og faciliteter udover det sædvanlige, er vi sikker på at dette vil falde i jeres smag!

Luksus lejligheder på vingård i Frankrig

Stedet er perfekt for flere familier, som ønsker at holde ferie sammen, men det er også muligt at leje boligerne individuelt.

Nyrenoveret fra top til tå!

Der er fri Wi-Fi på hele ejendommen. Boligerne har fladskærm TV og godt udvalg af internationale kanaler, fuldt udstyret køkken, aircondition og kvalitetsmøblement!
Boligerne varierer i størrelsen fra 90 til145 kvm, og er bygget i den oprindelige vingård, som har en historie helt tilbage til middelalderen.

Perfekt ejendom til flere som reiser sammen!

Faktisk går historien endda længere tilbage end Middelalderen – da dette området er kendt for fund af fossiler fra den tid dinosaurene vandrede rundt på jorden.

Ejerne af ejendommen har valgt  at satse på en højere standard og leje af boligerne inkluderer langt mere end det som er sædvanlig når man lejer feriebolig. Vi kan blandt andet nævne gratis morgenmad leveret hver dag, Middag som står klar i køleskabet ved ankomst, vinsmagning hver uge, fri bar hver eftermiddag med kaffe, the og vin, fri adgang til ejendommens spa, barnepige et par aftener om ugen og meget andet!

Vingårdsferie ved Middelhavet

Selv om ejendommen ligger i fredelige omgivelser er det kort vej til de lokale landsbyer, stranden, restauranter, shopping i Montpellier eller en sejltur ved Middelhavet. Der er masser af muligheder lige udenfor døren!

Vingårdsferie i Frankrig

Der er swimmingpool, Jacuzzi og børnepool. Der er cykler til rådighed på ejendommen og flotte omgivelser. 

Perfekt for børn og voksne!

Vi vil gerne give dig mere information om ejendommen, området og boligerne og glæder os til at høre fra dig!

Se flere bildeder fra ejendommen her!
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668