Privacy Policy
Leje / Golf og spa på den Franske Riviera

Golf og spa på den Franske Riviera

Mellem Nice, Cannes og St.Tropez finder man denne store ejendom med moderne boliger i et naturskønt og fredelig område, med kort afstand til alt det gode man kan ønske sig i forbindelse med sin ferie!

Villaerne på ejendommen har 2 til 5 soveværelser

Ejendommens areal dækker 1.500 mål, og her har en bygget fritliggende villaer og boliger med helt unik udsigt og beliggenhet. De fleste af boligerne ligger skærmet og uforstyrret, mens nogle af boligerne ligger væg i væg og vil være perfekt for flere familier som rejser sammen!

God standard og moderne indretning

Meget gode individuelle villaer til leje, med have og privat swimmingpool, fra tre til fem soveværelser (mellem 115 og 175 m²).

Villa med privat pool

Hver villa er smagfuldt indrettet, består af en stor stue/spisestue med pejs, et fuldt udstyreet køkken (opvaskemaskine, vaskemaskine med tørretumbel, ovn, mikrobølgeovn, 2 vaske, kogepladder, køleskab, fryser, brødrister, kaffetragter, trykkoger, skab), soveværelser med aircondition, bad og bruseniche med separat WC, store terrasser og 500-2500 m² privat have med bord, stole og solsenge og swimmingpool.

God kvalitet og individuel indretning i hver bolig

Boligerne/lejlighederne med 2 eller 3 soveværelser har en størrelse på hhv. 80 og 110 m2.

Hver lejlighed består af stor stue / spisestue med fuldt udstyret køkken (opvaskmaskine, vaskemaskine med tørretumbel, ovn, mikrobølgeovn, 2 vaske, kogepladder, køleskab, fryser, brødrister, kaffetragter, trykkoger, skab), soveværelser med aircondition, bad / bruseniche med separat WC, stor terrasse / balkon som du kan bruge hele året til servering, beundre panoramaudsigten eller bare ligge i solen (nogle af lejlighedene har en privat have).

Stor spa afdeling på ejendommen

På ejendommen er der fælles swimmingpool, restaurant, spa og 18 huls golfbane.

Herlige faciliteter og en fantastisk spa!

Det er gode restauranter i området og masser af serværdigheder. Vi anbefaler at have egen eller lejet bil under opholdet, så man kan komme rundt.

Restaurant på ejendommen

Kontakt os i dag for yderligere information og tilbud!

Se flere billeder her!
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668