Privacy Policy
Leje / Vinslot ved Bezieres

Vinslot ved Bezieres

Den perfekte slotsejendom til dit bryllup, firmatur, din næste konferance, en weekendtur med venner eller ferie sammen med den store familie!
Hver suite, lejlighed og villa på dette helt unikke slot i Languedoc er rummelig og luksuriøs!

Perfekt ejendom for din næste store fest!

Totalt er det 58 lejligheder/boliger på ejendommen og sengepladser til ca. 120 gæster. Boligerne varierer i størrelse fra 1 til 3 soveværelser, og da det hele ligger placeret på ejendommen er det et perfekt sted for mange som ønsker at rejse sammen, men samtidig ønsker muligheden for at have sin egen private lejlighed.

Hver lejlighed og villa har individuelt designet interiør, selv om alle deler en elegant fransk udtryk med respekt for tradition og ejendommens sjæl. Samtidig har alle boligerne de morderne hjælpemidler, som gør opholdet perfekt!

Soveværelser

Boligerne har luksuriøse værelser med bad, køkken, stue med fladskærm-TV / DVD, og iPod oploaded med nye udvalgte spillelister. Alle boliger har klimaanlæg. Vaskemaskine i de fleste af boligerne. Sengene er brede og komfortable

Størsteparten af lejlighedene har private haver eller terrasser, som er solfyldte med muligheden for at benytte BBQ, udendørs servering og mulighed for at nyde dagene i solsengen.

Bolig med privat pool

De private poolsr, som tilhører nogen af boligerne er opvarmet mellem juni og september. Stort fælles swimmingpool, som er opvarmet i sæsonen til ca. 28 grader fra 1. maj til 31. oktober.

Der er meget gode mødefaciliteter på ejendommen, og dette er absolutt stedet hvis I vil gøre lidt ekstra for deltagerne!

Flere billeder finder du her!

Kontakt os i dag, så sætter vi et tilbud samen til dig!
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668