Privacy Policy
Leje / Ny stor villa ved Saint Tropez

Ny stor villa ved Saint Tropez

Velkommen til denne store nyopførte moderne villa, som har en ideelle beliggenhed i La Croix Valmer, i nærheden af Saint Tropez og Ramatuelle og Gigaro.

Stor luksus villa til leje udenfor Saint Tropez

Ejendommen har en fantastisk udsigt over havet, de nærtliggende øer og områdets vingårder.

Villa til leje ved Saint Tropez

Ejendommen ligger i rolige omgivelser og består af en hovedbygning og 3 luksuslejligheder. Villaen og lejlighedene er elegant indrettet og møbeleret med eksklusive design møbler.

Ny villa til leje udenfor Saint Tropez

Den rummelige villa har tre etager og 5 soveværelser. Første etage består entré, bad, en stor stue med pejs, spisestue, salon og et stort åbent og fuldt udstyret køkken. Alle værelserne åbner ud mod terrassen og poolen og man har en fantastisk udsigt over havet.

Luksus og faciliteter i ypperste klasse

på første etage er der stort masterbedroom med pejs, bruser og badekar og to andre soveværelser med bad. Alle værelserne har en fantastisk udsigt over havet og åbner ud mod en terrasse med solsenge. På nedre etage finder du et biografrum, to soveværelser (et med en stor udeplads) og et vaskeum.
 
Pragtfuld udsigt!

Adskilt fra hovedhuset er 3 individuelle luksuslejligheder, alle med egen indgang, terrasse og fuldt udstyret køkken. De 3 lejligheder kan lejes sammen med hovedhuset og ejendommen består da af 10 soveværelse og kan rumme op til 20 personer.

Luksus villa til leje ved Saint Tropez

Udenom arealerne er meget flot oparbejdet og består af en opvarmet swimmingpool og et stort boblebad. Der er udekøkken med grill og stort udendørs spisebord.

10 soveværelser og plads til 20 gæster

Der er aircondition, musikanlæg, alarm og dørtelefon. Stor garage og separat vaskerum. Ejendommen har 2 indgange med elektriske porte og har gode parkeringsforhold.

Se flere billeder fra ejendommen Her.

Kontakt os i dag for yderligere information og tilbud!
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668