Privacy Policy
Leje / Pragtfuld villa i Antibes

Pragtfuld villa i Antibes

Velkommen til denne pragtfulde luksus villa, med fredelig beliggenhed, men alligevel blot en kort spadseretur fra alle restauranter i den gamlebbydel og stræderne i Antibes!

Villa til leje i Antibes

Dette er en rummelig og luksuriøs villa på den franske Riviera, som kombinerer charme og moderne bekvemmeligheder. Ejendommen ligger i et villaområde og har en afskærmet privat have.

Luksus villa til leje i Antibes

Villaen er blevet smagfuldt og luksuriøst renovert med kvalitets-materialer og er meget flot møbleret og dekoreret.

Der er et totalt boligareal på hele 350m², så man har masser af plads. Der er et godt lysindfald. Villaen har aircondition i alle værelser og er derfor komfortabel i højsæsonen.
De 5 store soveværelser er alle indrettet i meget og rolige farver, og alle har eget badeværelse.

Luksus villa til leje i Antibes


Du kan nyde dagen med at svømme i det opvarmede saltvandspool, dele et glas rosé eller et godt måltid ved et af udendørs spiseområderne, eller bare slappe af i en af de komfortable saloner i villaen.

Den store anlagte have med pragtfulde terrasser giver god plads til at sidde og nyde dagene i solen. Der er flere områder, hvor du kan sætte dig ned privat og læse en bog eller være på egen hånd for en stund.

Luksus villa til leje i Antibes

Køkkenet har stor gassovn, to ovne, «amerikansk» køleskab med ismaskine og filtrert vand-dispenser, to opvaskemaskiner, mikrobølgeovn, Nespresso kaffemaskine, gryder og padner, moderne køkkenudstyr, servise, bestik og alt man behøver for at briliere i køkkenet.

Luksus villa til leje i Antibes

Catering og privat kok kan arrangeres.

Se flere billeder her.

Kontakt os for tilbud!
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668