Privacy Policy
Leje / Vinslot med luksus lejligheder

Vinslot med luksus lejligheder

Mellem Montpellier og Bezieres finder man dette vinslot, som efter en gennemgribende renovering tilbyder lejligheder af høj standard.

Vingården er omgivet af vinranker, har spektakulær udsigt og beliggenhed, og meget gode faciliteter, som spa, restaurant, vinbar, vinproduktion og store udeområder.
Som gæest på ejendommen vil man opleve en afslappet atmosfære og diskret luksus, med god service i uformelle omgivelser.

Egen spa afdeling og gode faciliteter

Der er 36 elegante og rummelige lejligheder på ejendommen, alle med smagfuldt og praktisk interiør, fuldt udstyret med det man har behov for under ferieopholdet. Alle boliger har fuldt udstyret køkken. Lejlighedene varierer i størrelse og har fra 2 til 10 sengeplasder, og har boareal fra 40 til 220 m². Alle soveværelserne har eget badeværelse.

Luksus-lejligheser i forskellige størrelser

Med blot en undtagelse, har alle eget udendørs areal - enten en stor terrasse eller terrasse og have med havemøbler, grill og solsenge, og nogle af lejlighedene har privat swimmingpool.

Alle ejendommene har Wi-Fi, engelske og franske TV-kanaler, DVD-spiller og Bluetooth lyd-dock. - cykler og sportsudstyr er tilgængelig.

For maksimal fleksibilitet har næsten alle soveværelserne senge, som kan benyttes enten som en ekstra stor dobbeltseng (180cm) eller to enkeltsenge (90 x 200cm).

I slottets hovedbygning har man indrettet en restaurant i den store gamle festsal, hvor man kan sidde indendørs, eller på en af de flotte terrasser med udsigt over vinmarkerne.

Der er gode fælles faciliteter på ejendommen, bladt andet 30 meters opvarmet pool, spa, masterclay tennisbane, boccia bane, BBQ, cykler og sportsudstyr, børneklub, højhastighets Wi-Fi, gratis DVD ...

Vinslottet har egen produktion og pragtfulde vine

Hvis du ønsker at tilbringe feriedagene på et eksklusivt fransk vinslot med top kvalitet og service, er dette stedet for dig!

Flere billeder her.

Kontakt os, så sætter vi et tilbud sammen til dig!
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668