Privacy Policy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om os

 
 
 
Efter flere års jagt på den rigtige ejendom i Frankrig, har vi fundet vores drømmebolig i den lille landsbySaint Laurent de la Cabrerisse i Corbieres. Vi har efterhånden fået et godt kendskab til området og vil gerne hjælpe andre med tips, råd og vejledning, samt henvisning til de boliger du finder på disse sider.
 
Vores fokus er på hus og lejligheder med høj standard, men til en overkommelig pris. Vi har fundet attraktive boliger med fantastisk beliggenhed, centralt i det deilige Syd-Frankrig, som det ellers er vanskelig at finde frem til i junglen af boligannoncer.
 
Vi formidler kontakt til de rigtige lokale mæglere og hvis du ønsker juridisk bistand fra en dygtig advokat, som taler dansk eller et af de øvrige nordiske sprog, sørger vi også for dettte.
 
Først leje, så eje...
Hvis du ønsker at tilbringe mere tid i området for at blive kendt med de aktuelle boliger og  se på andre aktuelle ejendomme, kan vi anbefale en weekend eller en uge på lejebasis. Vi organiserer det gerne for dig, og sørger for at du får en rundvisning til de boliger du måtte have interesse i.
 
Kontakt os i dag, så gør vi vort bedste for at "skræddersy" information og forslag som passer til dig!
 
 
 
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668