Privacy Policy
Leje / Slot ved Pezenas

Slot ved Pezenas


Herlig slot til bryllup eller ferie

Velkommen til dette flotte og traditionelle franske chateau, som kan dateres tilbage til det 17. århundre. Ejendommen ligger i Languedoc, lige udenfor pragtfulde Pezenas, og er omgivet af vinmarker. Stedet tilbyder en unik mulighed for at bo i et smuykt område blot 20 minutter fra Middelhavets bedste strande.

Slot til leje i Frankrig.

Fra den imponerende private allé ankommer man til ejendommen, som med sine store arealer og gode faciliteter garanterer en uforglemmelig familie ferie, et drømme-bryllup eller bare en deilig uge med gode venner.

Swimmingpool og store udeomsarealer

Ejendommen har gennomgået omfattende renovering og har store værelser, god kvalitet og masser af plads.

Perfekt til bryllup eller ferie med vennerne

Stor, fudlt dtstyret køkken. Opholdsrummene inkluderer stue med satellitt-TV og Wi-Fi og et stort musik / bibliotek med franske vinduer som fører til spisestue, terrassen og den store have og parken.

Vinslot til leje i Frankrig

Det er 10 soveværelser og 7 badeværelser, køkken og stuer og spisestue. Dertil er der et stort orangeri, som er perfekt til store middage og bryllupsfester.
Slottet har sit eget private kapel, som kan bruges hvis man ønsker at holde sit bryllup på ejendommen.

Vingård til leje i Frankrig

Udenoms arealene består af store plæner og skov med skyggefulde stier. Privat pool 13m x 5m med eget udendørs køkken og bruser/WC.

Der er gangafstand gennem vinmarker, eller en let cykeltur (2,3 km) ind i til den smukke lokale by med stort udvalg af restauranter, cafeer, barer, butikker, og uden tvivl det bedste gademarkedet i Languedoc-regionen!

Se flere billeder og vores video fra ejendommen.

Kontakt os i dag for mere information!
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668