Privacy Policy
Leje / Stor villa i Vence

Stor villa i Vence

Stor villa til leje i Vence

Vi ønsker dig velkommen til denne store villa, som har en perfekt placering, med kort afstand til det pragtfulde Vence.

Fantastisk udsigt, 8 soveværelser, stort swimmingpool og høj kvalitet præger denne ejendom, som vi kan anbefale på det varmeste!

Villa med swimmingpool i Vence

Den deilige by Vence ligger lidt udenfor Côte d'Azur's ellers så travle kystlinje, og er med sin gamle middelalder-bykerne, markeder og mange butikker og restauranter, et perfekt udgangspunkt for en pragtfuld ferie.

Huset har en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab og udover  Middelhavet. Det er en stor lukket ejendom på 2500 m2 med stor have, stor swimmingpoolog flere terrasser til glade dage i solen med udendørs spisning og afslapping.

Store terrasser og fantastisk udsigt!

Naturligvis har man egen petanque bane og privat parkering. Villaen ligger meget flot placeret, ugeneret og stille, men samtidig tæt på det charmerende landsbyliv i Vence og Saint-Paul-de-Vence.

Ejendommen er perfekt til flere familier som rejser sammen!

Ejendommen har et stort hovedhus, et studioleilighed og et anneks. Det er godt indrettet med alt du har behov for i ferien, og har en gennomgående høj kvalitet.

Store stuer og god plads til flere familier som rejser sammen.

Hovedhuset er i to etager og har en stue med entré, stor stue med pejs, spisestue i forbindelse med det store køkken, et soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med dobbeltsenge, 1 badeværelse med badekar og toilet og 2 badeværelser med bad og toilet. Anden etagen har stue, to soveværelser med to enkeltsenge i hver, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruseniche og toilet.

Fra stuen er det udgang til den store terrasse, hvor det er masser af plads og stort udendørs spisebord og lounge områder.

Studioleiligheden har dobbeltseng og badeværelse med bruseniche og toilet.

Annekset har stue med sovesofa, et lille køkken, bad med bruser og toilet og øverste etage med dobbeltseng.

8 soveværelser og plads til 20 gæster

Alt i alt har denne ejendommen alt det du ønsker dig, og vi glæder os til at byde dig velkommen!

Se flere billeder her.

Kontakt os i dag for tilbud!
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668