Privacy Policy
Leje / Stor villa ved stranden i Cassis

Stor villa ved stranden i Cassis

Velkommen til denne ekseptionelle ejendom, med en helt unik beliggenhed og fantastisk udsigt over havet ved Cassis!

Stor luksus villa Cassis

Hele ejendommen blev fuldstændig renovert i 2017 (interiør, udvendig, swimmingpool og park). Huset er 600 m2 og har 9 soveværelser, næsten alle med eget bad. Der er et ekstra værelse med mulighed for yderligere sovepladser. Seks af soveværelserne tilbyder pragtfuld havudsigt.

Stor villa med masser af plads

I første etage finder man de store stuer og spiseafdeling, begge rum med udsigt over havet: åbent køkken med topmoderne udstyr (ekstra køkken med vaskerom), spisestue, sommer salon og vintersalon med pejs. På denne etage er der også et stort soveværelse med eget bad, og man har desuden kinosal med storskærm.

Fantastisk hav-udsigt

På anden etage er der 7 soveværelser (hvoraf 5 har havusigt) og et åbent stort fællesrumm som kan fungere som legerum, stue eller sovesal. Stor terrasse mod nord øst.

Høj kvalitet over alt

På tredje etage finder man master suiten med et stort soveværelse med siddegruppe, et kontor som åbner mod en terrasse og et meget stort badeværelse, som vender ud mod en terrasse nummer to.

Luksus interiør

Husets beliggenhed er helt ekseptionel fordi den ligger på et privat grund på 60 hektar, i direkte forbindelse med en nationalpark, i gangafstand til stranden.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!

Huset har en stor terrasse på 500 m2 med udsigt over den smukke bugt udenfor Cassis. Villaen har et stort opvarmet pool (13 meter), en petanque bane. Der er et anneks med ping pong bord og bord-fodbold.

Swimmingpool og store terrasser

Ejendommen ligger i sydvestlig retning, så man har solskin fra morgen til aften, og man kan nyde de smukke solnedgange.

Landsbyen og den charmerende havn i Cassis ligger mindre end 15 minutters gang derfra.

Se flere billeder Her

Kontakt os i dag for tilbud på dit ophold i Frankrig!
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668